Přijatá zpráva - ostatní

Zadávací řízení Žďár nad Sázavou – Rekonstrukce ulic V Lískách, Na Úvoze a K Přehradě
Odesílatel Fuksa Petr
Organizace odesílatele Město Žďár nad Sázavou [IČO: 00295841]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 16.11.2017 14:27:45
Předmět Dotaz č.1

Dobrý den,

níže zasílám žádost o dodatečné informace k zadávací dokumentaci na zakázku 605832 Žďár nad Sázavou - Rekonstrukce ulic V Lískách, Na Úvoze a K Přehradě.


1. Soupis prací obsahuje soubor 01 Společné vedlejší a ostatní náklady s položkami: Vytyčení inženýrských sítí, Zařízení staveniště, Projekt přechodného dopravního značení, vč. projednání a odsouhlasení a Přechodné dopravní značení.
Dle smlouvy o dílo je tento soubor předmětem ocenění pro Město Žďár nad Sázavou (komunikace a oplocení).
Soupis prací 03 - Oprava povrchů obsahuje oddíl 00 Vedlejší a ostatní náklady, kde se výše uvedené položky opakují nebo jsou obdobné předmětem plnění.

Jakým způsobem má uchazeč ocenit stejné, případně obdobné položky v soupisech prací 01 Společné vedlejší a ostatní náklady a 03 - Oprava povrchů?


Děkuji za odpověď.

Odpověď.
Dobrý den.
V části 01 Společné vedlejší a ostatní náklady jsou tyto náklady: 1. vytyčení inženýrských sítí, 2. zařízení staveniště, 3. projekt přechodného dopravního značení a 4. přechodné dopravní značení
V části 03 Oprava povrchů jsou tyto náklady: 1. zaměření stávajícího stavu, 2. vytyčení stavby komunikace, 3. geodetické vytyčení stavby kanalizace, 4. statická zkouška, 5. DSPS komunikace, 6. DSPS kanalizace, 7. geodetické zaměření skutečného provedení, 8. geometrický plán komunikací a 9. geometrický plán kanalizace.
Tyto položky nejsou stejné ani obdobné a proto je lze ocenit.
S pozdravem

Petr Fuksa, odbor rozvoje a ÚP