Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Služby pojišťovacího makléře
Odesílatel Jana Kotoučková
Organizace odesílatele Město Žďár nad Sázavou [IČO: 00295841]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 07.05.2021 07:40:28
Předmět Vysvětlení ZD č. 1 / Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den,

na základě dotazu účastníka výběrového řízení podává Zadavatel vysvětlení zadávacích podmínek č. 1, a k dotazu účastníka uvádí:

Zadavatel nestanovil konkrétní částku příspěvku do Fondu zeleně a ponechává na dodavatelích, jakou výši zvolí. Dodavatelé si rovněž mohou vybrat namísto příspěvku do Fondu zeleně vysazení zeleně, a to na místě k tomu určeném. Je tedy zcela na uvážení dodavatele, jakým způsobem očekávání Zadavatele v oblasti sociální a environmentální odpovědnosti zohlední, resp. jak konkrétně hodlá tato očekávání naplnit. Dodavatel tedy může takovou částku uvést v „Koncepci poskytování služeb“ (dále jen „Koncepce“), přičemž je třeba dodat, že v Koncepci může nabídnout také další plnění či výhody nad rámec požadavků uvedených v odst. 4.2.6 návrhu smlouvy, které budou hodnoceny v rámci tématu „Způsob naplnění odpovědného veřejného zadávání v oblasti sociální a environmentální odpovědnosti“ (viz kritérium č. 1 – Koncepce poskytování služeb).

Zadavatel přitom zdůrazňuje, že uvítá, pokud dodavatelé v souladu s odst. 4.2.6.2. bodem 4. návrhu smlouvy zvolí jiné (ve smyslu další) podobné způsoby naplnění očekávání Zadavatele ve shora uvedené oblasti a tato učiní součástí Koncepce, která bude přílohou smlouvy uzavřené s vybraným dodavatelem.

S ohledem na shora uvedené Zadavatel neprodlužuje lhůtu pro podání nabídek.

------------------------------------------------
Bc. Jana Kotoučková, DiS.

Městský úřad Žďár nad Sázavou

Původní zpráva

Datum 06.05.2021 10:23:36
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den,
v souvislosti s výzvou k podání nabídek a zadávacích podmínek na „SLUŽBY POJIŠŤOVACÍHO MAKLÉŘE” ze dne 4.5.2021 si Vás dovolujeme požádat o upřesnění bodu 1.9. b), a to definovaní konkrétní očekávané výše příspěvku dodavatele do Fondu zeleně Města Žďár nad Sázavou odpovídající přiměřené částce sjednané odměny.
Děkujeme za odpověď.
S pozdravem
Naďa Zacpalová